Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kolme upeaa kaiverrettua antiikkituolia tammea

600 €


Kolmen antiikkituolin paketti etelä-Euroopasta, antiikkia, petsattua tammea. Tyyli on 1500/1600- luv vaihteesta kun Barokki teki tuloaan, oikealta iältään ovat 1800- luvulla tehtyjä. Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa.

Kuntokuvaus: patinaa, naarmuja, jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla, petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Kuvan 1 tuoli vas reunassa on sivutolppien osalta lähinnä osin aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa kts. kuva 6 ja tuoli keskellä, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä.

Tuo ei tietenkään mikään vika ole, mutta ompahan kerrottu että ostaja tietää ja huomaa kuvista tuonkin asian.

Yksittäin olen näitä aiemmin kaupannut 250 eur hintaan/kpl.

Nyt myydään vain pakettina, hinta kolmelle yht. 600 eur.

** Luethan tarkasti silti vielä uudelleen tuon kuntokuvauksen, puutteita ja kolhuja vanhoissa esineissä aina on ja ne on todenmukaisesti lueteltu.Tässä ei olla myymässä mitään 20 kertaan lakattua peilikirkasta pianonkantta, josta ei löydä naarmuakaan, vaan rouheaa, kulunutta, ajanmukaista antiikkia.

** Myynnissä olisi myös 2 kpl näitä vielä korkeampia ja upeita isoja Renesanssituoleja samaa tumaa kaiverettua tyyliä sekä 1500- luv lopun mallinen harvinainen iso ja raskas kirjoituspöytä Espanjasta täynnä kruusauksia, messinkiniittejä, rautavarret ym koristetta.
Katso tämän harvinaisen pöydän ilmoitus ja huomaa että olisi mahdollista hankkia myös 4-5 kpl näitä tuoleja tuon pöydän kanssa jos haluaakin kokonaisen ruokaryhmän antiikkisena.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.