Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Vaalea remontoitu kolmio, 78,5m², Vaasa - vuokra 650 + käyttökorvaukset

650 €
Vuokrataan tilava selkeällä pohjaratkaisulla varustettu koti Vaasasta hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Tämän kahdella parvekkeella varustetun läpitalon kolmion seinä- ja lattiapinnat on hiljattain remontoitu. Keittiöön saa halutessaan mukavasti mahtumaan neljän hengen ruokailuryhmän ja lavuaarin viereiseen kaapistoon on asennettavissa astianpesukone. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät sekä paikka pyykinpesukoneelle. Asunto sijaitsee kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa ja se on heti vapaa.

Bussipysäkki löytyy taloyhtiön vierestä ja autolliset voivat halutessaan vuokrata sähkötolpallisen autopaikan. Lähikauppaan S-Market Ristinummi on matkaa vain n. 300 metriä ja muitakin palveluita kuten päiväkoti, koulu, kirjasto löytyy kävelyetäisyydeltä. Taloyhtiö on ennen ollut kunnan vuokratalo, mutta vuonna 2019 taloyhtiö on siirtynyt yksityisomistukseen ja sitä myötä merkittävästi rauhoittunut.

Vuokra 650 euroa/kk, jonka lisäksi käyttökorvaukset:

– Vesi 30 euroa/hlö/kk
– Käyttösähkö kulutuksen mukaan vuokralainen solmii sopimuksen sähköyhtiön kanssa
– Auton tolppapaikka 20 euroa/paikka/kk halutessa
– Autotalli 90 euroa/talli/kk halutessa
– Irtaimistovarasto 10 euroa/kk halutessa

Lämmitys sisältyy vuokraan. Vakuus on 1kk kokonaisvuokraa vastaava summa perusvuokra + käyttökorvaukset. Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja vakituinen työpaikka tai vakituinen eläketulo tai luottohäiriöton toisessa taloudessa asuva takaaja, vakuus on nolla 0 euroa.

Vuokrasopimukset laaditaan sähköisesti ja allekirjoitus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ei paperisopimuksia. Asuntoa ei vuokrata luottohäiriömerkinnän omaaville luottotiedot tarkistetaan. Tupakointi kielletty asunnon/taloyhtiön sisätiloissa ja ulkona kaikkialla muualla paitsi tupakkapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Ilmoittaja: Fennoasunnot Oy Sijainti: 65370 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://www.fennoasunnot.fi/property/vuokra-asunnot-vaasa-kolmio-tilava/
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.