Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Neliönmuotoiset pienet kulhot

30 kr (3 €)
Neliönmuotoiset pienet kulhot, joita on 3 yhdessä sarjassa, sarja kuuluu toisiinsa. Ei voida ostaa erikseen.

Tuotetta on mittakaavassa 5, katso alla tuotteidemme mittakaava:
Asteikko 1-5:
1. Käytä tuotteita, joissa on paljon vikoja, mutta joita voidaan silti käyttää. Tai tuotteita, joita on käytetty muutamia kertoja, mutta jotka ovat vanhoja siihen ikään asti, että niiden käyttö auttaisi lyhentämään esimerkiksi. vanhat VHS-elokuvat, vanhat LP: t, vanhat LP-soittimet, vanhat kasetit! Tähän luokkaan kuuluvat tuotteet, joilla on arvoa ja jotka ovat edelleen kysyttyjä, mutta joita ei nykyään voida valmistaa ja joita voi ostaa vain käytetyn tuotteen kautta.
2. Tuotteiden käyttö. Suurin virhe 30. Vähimmäisolosuhteet 70. Tuotetta on voitava käyttää vähintään 6 kuukauden takuulla päivittäisessä käytössä, pesu mukaan lukien. Sopii jokaiselle, joka tykkää vaatteista vaatimatta virheitä.
3. Tuotteiden käyttö. Tuotteen maksimivika on 10. Vähimmäisolosuhteiden on 90. Tuotetta on voitava käyttää vähintään yhden vuoden takuulla päivittäisessä käytössä, pesu mukaan lukien. Sopii niille, jotka pitävät vaatteista ja vaativat korkeintaan 3 virhettä.
4. Käytetty muutaman kerran. Täysin virheetön. Upouusi.
5. Vain testatut tuotteet. Täysin virheetön. Upouusi.

Palkinto on neuvoteltavissa, jos paras tarjous voittaa. Tuote on saatavana ilmaiseksi Tukholman kaupunkiin tai Hägersteniin Tukholmassa. Voidaan lähettää myös postitse ja sitten lähettää halvimmalla vaihtoehdolla tai suositellaan, jos asiakas haluaa!
Ilmoittaja: Cissi Sijainti: 11863 Stockholm  Näytä kartalla
Osasto: Kodinkoneet Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (116)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.