Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Uudenveroinen Emmaljunga PP City Cross Chrome TPU Marathon yhdistelmävaunut

290 €
Myyntiin Emmaljungan ihanat ja uudenveroiset PP CityCross Chrome TPU-Marathon yhdistelmävaunut

Paketti kattaa: CityCross Chrome rungon puhkeamattomilla marathon tpu-pyörillä, hard/soft-jousituksella, säädettävällä aisalla ja tavarakorilla että jalkajarrulla. Erinomainen jousitus, menee hyvin maastossa kuin kaupungissa ja kevyet.

CityCross ratasosan, jossa selkänoja säätyy useamppaan asentoon, aina makuulle saakka. Pehmustetut kahteen tasoon säädettävät 5.turvavyöt, turvakaari ja säädettävä jalkatuki. Kuomussa hyttysverkko ja aurinkosuoja, tasku ja tuuletusaukko. Istuimen voi pitää kasvot meno tai tulosuuntaan. Ratasosaa käytetty lämmpöpussin kanssa 6kk päiväunille, joten todella hyväkunto, tahraton ja puhdas.

Quadrolift-kova kantokoppa, joka asetetaan pienelle vauvalle rattaisiin makuukopaksi. Näppärä ja tilava ja helppo siirrellä siinä olevien kantokahvojen avulla. Kopassa oma kansi joka tuo suojaa ja sen voi kesällä poistaa. Quadrolift kattaa 4.toimintoa vastasyntyneestä n.3 ikä vuoteen. Ollut max 15 kertaa unilla käytössä, ja otettu 16/17 käyttöön.

Exlusive koko vaunun peittävä topattu jalkasuoja
Sadesuoja
Hyttyssuoja
UV50 aurinkosuoja
Rengassuojat
Ostosverkkokassi
Vaunuverho
Lämpötalja/turkis Emmaljunga voi käyttää niin vaunu kuin ratasosassa

Vaunut todella hyvässä kunnossa ja valmiina seuraavan käyttöön! Pidetty hyvää huolta, vähän käytetyt ja aina sisällä lämpimässä pidetyt, meillä ei ole lemmikkejä / ei tupakoida. Tästä tosi näppärä kompakti setti!

Hinta 290 euroa

Emmaljunga,Emmaljungan,Yhdistelmävaunut,Yhdistelmärattaat,Vaunut,Rattaat,Yhdistelmä,CityCross
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.