Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Radhus 3r k bdr b wc, 87m2 i kyrkostrand

139 000 €
https://www.etuovi.com/kohde/p64967?haku=M1530412673

En Mysig bostad med öppen planlösning perfekt för ett par eller mindre familj på ett lugnt område nära naturen och endast 2 km från centrum. Billiga boendekostnader med fjärrvärme och fiberanslutning i välskött bolag. På den skyddade bakgården som angränsar till grönområde kan ni njuta av solen hela dagen och få en glimt av fåren som betar i lannäslunds hage. För den med gröna fingrar finns även bra odlingsmöjligheter på bakgården. Bostaden omfattar 3r k bdr b wc, 87m2 med 2 balkonger och en terass på baksidan plus garage och bilplats med motorvärmarstolpe, i källaren finns även föråd och förvaringsytrumme. Är detta dit drömhem? Kom och titta och bli förtjust.

Kodikas asunto jossa avoin pohjaratkaisu, täydellinen asunto parille tai pienelle perhelle rauhalisella aluella lähellä luontoa ja ainoastaan 2 km keskustasta. Alhaiset asumiskustannukset, kaukolämmityksellä ja kuituliittymällä hyvin hoidetussa yhtiössä. Suojaisessa takapihalla viheralueen suojattuna voit nauttia auringosta koko päivän ja myös saada vilkaisun lannäslundin lampaista. Takapihalla myös erittäin hyvät viljelymahdollisuudet. Tämä upea koti käsittää 3h k kph s wc, 87m2 kahdella parvekellla ja terasilla takapihalla Sen lisäksi autotalli ja parkkipaikka lämmityspistokeella. Kellarissa varasto ja säilytystilaa. Tule katsomaan ja ihastu.
Ilmoittaja: Kim Dahlström Sijainti: 68630 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.