Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Kesämökki

50 000 €
Myydään 2 mökkiä 42 neliö rauhallisella paikalla Uudenkaarlepyyn Hirvlax nimisellä paikalla. Tontti on yli 2 ha suuri. Tontilla on 2 mökkiä ulkorakennuksia, sauna, ulkovc, autotalli ja oma metsä. Sähkö ja vesi on myös, omaa rantaa ei ole. Mökit myydään irtaimistoineen tai ilman. Tule katsomaan ja tee tarjous. Puh. 0400 862 736. Säljas 2 villor bra plats Nygarleby Hirvlax. Tomten är över 2 ha. Till tomten finss 2 villor 42 m, uthusena, bastu, utvc, bilgarage, egen skog. Ström och vatten finss också, egen strand finss inte. Villana säljas allt möblena med eller inte. Kom och titta och ge bod 0400 862 736.
Ilmoittaja: Jorma Sijainti: 65320 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.