Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Mercedes-Benz S600 LANG V12 BITURBO 500hv

15 900 €
Katsastettu 22.10.2020, huollettu 05/2020 tuolloin mittarissa 121tkm, eli 2tkm ajettu huollon jälkeen .

Harvinainen, hyvin pidetty ja huollettu heti kovaan ajoon kuitit löytyy .
Katsastusmiehen loppukaneetti katsastuksessa ”tästä ei autoilu enää parane”.

Autossa Suomenkielinen käyttöohjekirja.

Autossa on V12 bensamoottori kahdella turbolla. Hinta uutena perusvarustein 214000e. Koneessa on 500hv ja reilut 800nm vääntöä. Erittäin harvinainen, Auto on erittäin hienossa kunnossa. Alustan osat ovat erinomaisessa kunnossa. Alusta massattu ja kotelosuojattu 30.12.2015, tästä tarkastus –ja todistuslaput kuitit ja alusta on edelleen uuden veroinen, Ajettu pääsääntöisesti vain kesäisin.

Varusteita on ihan riittävästi. Ohjauspyörä säätyy sähköllä joka suuntaan ja on myös lämmitetty ! Tuplailmastointi, eli takana oma ilmastointi !

Taka ja sivulasit lämpöeristetyt ja infrapunasuojatut. Kojelaudan verhoilu on parempaa lehmän nahkaa ja kattoverhoilu mokkanahkaa tms.. Deluxe / multicontour penkit on paremmasta lehmästä kuin vakioässän sekä tietysti ilmastoidut / lämmitetyt ja varustettu hierontatoiminnolla. Takapenkit toimii myös sähköllä ja ovat ilmastoidut / lämmitetyt. saa puolimakuu-asentoon. Äänentoisto = BOSE.

Napista säädettävä alusta, imuovet / takaluukku, 19 LORINSER vanteet. Ajoltaan todella hiljainen ja äärettömän mukava. ABC active body control eli hydraulinen alusta jossa voi valita korkeuden napista SPORT asento. 4.8 sekuntia nollasta sataan, huiput rajoitettu 250km/h.

Tässä yhdistyy superhieno luxusauto ja urheiluauto. Autoa on äärimmäisen mukava ajaa. Vaihteisto vaihtaa huomaamatta ja ajaminen on helppoa ja vaivatonta. Jos kuitenkin haluaa käyttää auton voimavaroja, painetaan kaasupoljinta reippaammin ja auto muuttuu hetkessä todella urheilulliseksi. Voimaa on oikeasti niin rajusti että ajovakauden hallinta ESP on syytä pitää päällä.
Auto on täysin läpikäyty. Korjattu ja huollettu aina merkkiliikkeessä. Heti kovaan ajoon!
Vuosimalli: 2003 Km: 123000
Ilmoittaja: Krister Järvenpää Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.