Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Vuokrataan uudehko tilava kaksio 56,5 m2, Vaasa

800 €
Vuokrataan uudehko tilava 56,5 m2 kaksio 2h+k+s + vaatehuone. Auton saa kätevästi talon alle halliin ja hissillä ylös asunnolle joka sijaitsee 3. kerroksessa. Koko asunnon leveä lasitettu parveke sisäpihaan päin. Talo rakennettu 2018 ja sijaitsee Myllykadulla, Vaasan torille alle kilometri. Vuokra 800€/kk sis. autopaikka ja medialiittymä, joka sisältää Elisan kaapelitv:n ja laajakaistan 50M. Vesi ja sähkö erikseen kulutuksen mukaan. Vesiennakko 17€/kk/hlö ja tasaus kerran vuodessa. Vuokraaja tekee oman sähkösopimuksen. Etsinnässä pitkäaikainen savuton ja eläimetön vuokraajaa, minimi vuokraus 12 kk. Kotivakuutus pitää olla ja luottotiedot kunnossa. Takuu 800€. Taloyhtiön säännöt kieltää tupakoinnin parvekkeella. Asunto on kalustamaton ja heti vapaa. Lisää tietoja soittamalla 0400860907 tai 0452563599.
Ilmoittaja: Irina Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.