Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Loma-kiinteistö

0 €
Loma-kiinteistö hurmaavassa Tallossa/Fäbodassa, Pietarsaaressa. 30m2 mökki on rakennettu 60-luvulla lisäksi sekä sauna että varasto. Oma tontti 700 m2 jossa mökki, sauna ja varasto sijaitsevat. Kohteeseen kuuluu myös vieressä sijaitseva tontti 3210 m2. Tontit on mahdollista laskea yhtenäiseksi kokonaisuudeksi rakennuslupaa haettaessa, jolloin kokonaisrakennusoikeus on 200m2. Yhteinen ranta sijaitsee 200 m päässä mökistä. Kartta tästä. Kiinteistöjen numerot 9: 172 ja 9: 366.
https://karta.jakobstad.fi/IMS/sv?layers=Baskarta&cp=7063426,23478613&z=0.25&title=Tallmo2C20FC3A4boda
Fäboda-alueella kauniit hiekka- ja kalliorannat. Erinomainen kohde auringonottoon, uimiseen, marjastukseen, kalastukseen, metsästykseen, patikointiin tai vaikkapa etätyöskentelyyn kesäkuukausina luonnon rauhassa ja läheisyydessä. Etäisyys Fäbodan Kahvitupaan 1,5 km. Siellä voit nauttia maukkaasta ruoasta, kahvista ja jäätelöstä. Vierailun arvoinen nähtävyys on Nanoq, ensimmäinen arktinen museo Suomessa ja Euroopassa.
Onko tämä unelmapaikkasi, minne autotie perille asti, vain noin 8 km:n päässä Pietarsaaren keskustasta?
Håkan 0400694492
Gisela 0503064074
Ilmoittaja: Tallmo Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.