Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Aito arkku v. 1450-90 keskiajalta

5 700 €

KESKIAJALTA AITO ARKKU V. 1450-1490

Laitoin vaihtoehtona toisenkin, aidon 1400-luvulta olevan arkun myyntiin. Se toinen on tätä reilusti kalliimpi, niin tässä on sen rinnalle hieman huokeampi vaihtoehto. Tässä on restaurointeja, ne mainitaan tarkemmin alempana kuvaustekstissä, ne alentavat hintaa. Keskiajan arkkuja ei koskaan ole kukaan myynyt Suomessa. Olen erikoistunut näihin jo 25 v ajan,vaikka varsinainen leipätyöni onkin ollut turvallisuusalalla ja aiemmin myös Poliisialalla.

Suuri tasakantinen tammiarkku keskiajalta, 1400-luv jälkimmäiseltä puoliskolta, Ranska n. 1450-90. Tyyliltään Gotiikkaa. Näin suuria käytettiin keskiajalla monipuolisesti, tavaroiden säilytykseen, penkkeinä istumiseen ja myös öisin sänkynä. Se että runko on tehty paksuista lankuista kertoo arkun varhaisesta iästä. Etu ja sivuseinien profiloitu paneelikoriste on nimeltään linenfold-panel, eli muistuttaa koholle taiteltua kangasta tai pyyhettä laineineen. Tämä taitos on se varhaisin malli, tyypillinen 1400- luvulle ja oli pois muodista jo v. 1500 mennessä.

Kaikki jalat alunperin olleet 10 cm pitemmät, kulumisesta lyhentyneet. Vas etujalan reunasta pala pois, ei kuitenkaan keiku. Murentumaa, kolhua ja naarmua. Rosoisuus kuuluu asiaan kun ikää on 530-570 v. Ei ole ötökkää,eikä haise millekkään. Painaa 100 kg, pit 168 cm, lev 66 cm ja kork 71 cm.

RESTAUROINNIT JA MUU KUNTO= ks.viimeinen kuva, jossa sinisellä merkitty korvatut laudat. Kannen 2 leveää lankkua on alkuperäisiä. Lukko ajalta, mutta ei ole tästä arkusta. Lukon kehyksestä vasen reuna puuttuu ks. kuva. Avain on, kieli liikkuu, salparautaa ei ole. Alkuperäiset rengassaranat. Kunnoksi sanon hyvä / tyydyttävä, muuten kestävä, mutta ulkoasu tyydyttävä rispaantuneiden laudanreunojen ja kolhujen vuoksi.

DOKUMENTIT= tästä on viranomaisdokumentit + laskut esittää + myyjän allekirjoittama kuvallinen aitoustodistuslausunto arkusta annetaan mukaan. Asiakirjat katsotaan naamatusten. Todistan henkilöllisyyden ja kuitti annetaan.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.