Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Iso kaappi, skåp

400 €
Leveys 225cm, syvyys 69cm, korkeus 202cm. Mahtava tilaihme! Saa purettua osiin. Avain tallella. Pientä moitetta: yksi sarana heiluu, vasen ovi ei mene loppuun asti kiinni ja tietenkin pieniä osumia tullut matkan varrella. Alkuperäiset hyllyt kadonneet, keskiosassa alunperin ollut henkarikaappi, sen ylähylly vielä tallella, tanko puuttuu. Nyt siis jokaisen oven takana vaneerihyllyt ja keskiosa jaettu väliseinällä. Ne voi ottaa pois ja palauttaa henkarikaapiksi. Takanakin on jalat, vaikka kuvassa ei näy. Mahtuu myös imuroinaan alta! Apua saa purkamisessa ja sovitusti myös siirrossa ja kasaamisessa. Saa tulla katsomaan. Yhteydenotot tekstarilla tai soita.
Ilmoittaja: Henna Sijainti: 66680 Kaurajärvi  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.