Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

3-4h + k 88.5 m2

950 €
Huippupaikalla Koulukadulla meren tuntumassa oleva 5. kerroksen päätyhuoneisto vapaana vuokrattavaksi. Läpi talon olevassa huoneistossa on asunnon levyinen parveke, jolta upeat näköalat länteen ja merelle. Asunto on parhaillaan perusteellisen remontin kohteena. Remontissa uusitaan mm. kaikki kodinkoneet liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja pesuallas. Työtasoiksi tulee massiivitammi. Seinäpinnat uusitaan myös kokonaisuudessaan.. Isossa olohuoneessa on upea sauvaparketti lattia. Remontti valmistuu syyskuun aikana, mutta tutustuminen kohteeseen on mahdollista jo aikaisemminkin. Soita ja sovitaan näytöstä. Puhelin 040 5501994.
Ilmoittaja: Antti Lahtinen Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.