Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Puinen kaapisto / Wooden cupboard

Annetaan hyvin pidetty puinen kaapisto sitä tarvitsevalle. Pituutta kaapistolla on 76 cm ja leveyttä 42 cm. Laitetaan kuljetuskuntoon, kunhan uusi omistaja ilmoittautuu. VAIN nouto Keski-Espoosta Lippajärveltä omakotitalosta, auton/pakettiauton saa kotioven viereen tarvittaessa.

Giving away a well-kept wooden cupboard to anyone who needs it. The length of the cabinet is 76 cm and the width 42 cm. Well put the cupboard in transport condition as soon as the new owner contacts us. ONLY pick up from Central Espoo from Lippajärvi from a detached house, you can get a car / van next to the front door if necessary.
Ilmoittaja: Samu Sijainti: 02940 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Annetaan
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.