Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

SÖKES ETTA ELLER TVÅA / ETSINNÄSSÄ 1-2h+k

Hej! Jag är en 24-årig AMK student som sökes lägenhet. Kan flytta in hastig och hoppas för en långvarig hem till mig. Jag är lugn och pålitig. Har inga djur. Kredit år ok.
Områdena jag söker from Högbacken, Sandviken, Centrum, Vöråstan o Brändö. Hyra sku vara max ~ 570e. Hoppas lägenhetet är rent o fint, men de behöver inte vara precis renoverad.

Om du har någonting som du tycker sku passa till mig ta kontakt:
emma.teravainen@student.vaasa.fi
0466466793

Hei! Olen 24-vuotias toisen vuoden AMK opiskelija, joka etsii yksiötä tai kaksiota vuokrattavaksi. Asunnon tarve pikainen, ja etsinnässä pitkäaikainen koti itselleni. Olen siisti, rauhallinen ja luotettava. Minulla ei ole lemmikkejä. Luotot kunnossa. Alueita joilta etsin Korkeamäki, Hietalahti, Keskusta, Vöyrinkaupunki ja Palosaari. Vuokra saisi olla korkeimmillaan 570e luokkaa. Toivoisin asunnon olevan kunnoltaan siisti ja pohjan toimiva.

Jos sinulla on asunto, jonka uskot sopivan minulle otathan yhteyttä:
emma.teravainen@student.vaasa.fi
0466466793
Ilmoittaja: Emma Teräväinen Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.