Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Suuri 1500- luv lopun Ming- vati

1 000 €
Kiinalainen yli 400- vuotias,suuri, aito, sinivalkea Kraak- posliinivati, Ming - Dynastian ajalta V. 1573 - 1619 , Keisari Wan Li - kaudelta.
Tämä 51 cm halkaisija on suurin mahdollinen koko, jona tätä KRAAK- vatia tehtiin, hajonnut osiin joskus kauan sitten ja liimattu uudelleen kasaan. Pienempiä kokoja näkee useammin.

Tukirakenne teräslangasta ja teräsliuskoista takana lisävahvistuksena vadin ympäri. Älä poista rakennetta, sillä sen on joku hyvin tehnyt jo kauan sitten ja panta tukee liimattua vatia pysymään vielä paremmin kasassa.

Sinivalkeaa KRAAK- posliinia, perinteinen linnut kivellä ja maisema-aihe. Reuna jaettu 8: aan sektoriin, jossa kasviaiheita. Takana halkeaman päälle sitä peittääkseen on maalattu muinoin sinivalkea köynnösaihe ks. kuva.

Näitä on huutokaupoissa ja kansainvälisissä antiikkikaupoissa myös korjattuina, sillä nämä vadit ovat kalliita ja niitä on myyty pikkuvikaisina, hiushalkeamilla ja reunäsäröilläkin 4000 - 6000 eur hintaan. Ehjiä kappaleita on myyty 16000 US- dollarillakin. Näitä isoja myyntihintoja voin sitten kaupantekohetkellä todentaa netistä, näette, että nuo myyntihinnat eivät ole omia keksintöjäni. Suuntaa ne antavat kuitenkin, että pikkuvikaisistakin maksetaan joskus paljon.

Kun vadin koko muuttuu tavanomaisesta pienemmästä n. 34-38 cm halkaisijasta tähän isoimpaan 51 cm kokoon, myös hinnoissa tapahtuu hyppäys eri tasolle. Tämä minun vatini kuitenkin, josta nyt on kysymys on joskus useaan osaan hajonnut ja sitten uudelleen kasaan liimattu tukivanteella varustettuna ja siksi hintani on tämä. Kunto tietenkin laskee vadin arvoa. Olen kerran joutunut pikaliimalla itsekkin korjaamaan tätä.

Vati kestää varovaista liikuttelua, on sopiva pöydälle, ei kestä seinälle ripustamista, roikottaminen rasittaisi liimasaumoja.

Näitä arvokkaita vateja näkee myynnissä myös korjattuina, ei haluta heittää esinettä hukkaan sen visuaalisen kauneuden takia. Suurin koko, harvinainen. H= 1000 eur.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.