Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Barokkityylinen kynttilänjalkapari messinkipeltiä

420 €
Barokkityylinen kynttilänjalkapari antiikkia. Aika iso messinkipeltiä oleva kahdeksankulmaista mallia oleva Barokkijalkapari. Kuluneet, ja patinoituneet, pakotettua messinkipeltiä, jonka tippalevyä joku ennen minua on tinaillut, mutta levyt on irtonaisia ja pyörivät varrren ympäri. Ne voi asettaa oikeaan asentoon ja pysyvät siinä, eikä tinasauma hirveästi haittaa.

Kynttilät näissä on aika tukevaa luokkaa, paksuudeltaan kuvissa 36 mm. Reikä pienempi, joutuu vuoleen hieman kynttilän kantaa.

Tehty ehkä 1800- luvulla , vanhoja nämä jalat on. Antiikkimessuilta ostin nämä n. 16-17 v sitten. Mitat= kork ilman kynttilää 23 cm , pohja 22 x 22 cm , tippalevy 13.5 x 13,5 cm ja huipun levy 10 x 10 cm. Hinta= 420 eur /pari.

Jouluksi tästä kauniit antiikkijalat, myynnissä olisi myös iso 1700- luvun messinkipeltiä oleva 56 cm korkea kolmitassuinen alttarikynttilänjalka ja upea keskiaikatyylinen raskas ja koristeellinen kynttilänjalkapari. Katso nekin ilmoitukset kuvineen tältä osastolta. Kiitos.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.