Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Iso 1700- luvun alttarikynttilänjalka

650 €
Suuri 56 cm korkea , piikin päähän 60 cm, alttarikynttilänjalka messinkipeltiä, antiikkia 1700- luvulta. Koostuu useasta osasta, jotka liitetty toisiinsa niin, että rungon sisällä on tanko, jossa molemmissa päissä mutteri. Osat kiristyy mutteria kiristämällä siis toisiaan vasten.
Osia taitaa olla yht 9 kpl.

Kruunureuna on irtonainen ks. viimeinen kuva. Se pysyy silti hyvin huipussa kun tällää kohdilleen ja puoli kierrosta kiertää sitten sivulle.
Tassujalat 3 kpl. Osat on aika ohutta messinkipeltiä ja joskus joku on kiristänyt liikaa mutteria ja sivussa on pari halkeamaa tullut peltiin.
Nämä halkeamat on kuvissa, katso ne. Ovat melko huomaamattomia jos hiukan hämärämpi ympäristö.

Mitat= kruunun reunaan kork 56 cm, piikin kärkeen 60 cm, tassujalusta 22 x 23 cm noin, rungon paksuus 45 - 100 mm, kruunun lev ylhäällä 150 mm. Pohjassa rautalevy painona , pysyy pystyssä.

Myynnissä tällä samalla osastolla on myös messinkipeltinen, isolla, leveällä tasaisella kahdeksankulmaisella pohjalla oleva Barokkityylinen kynttilänjalkapari, puinen iso lattiakynttelikkö yhdelle paksulle pöytäkynttilälle ja vielä mahtava keskiaikatyylinen todella raskas ja hieno kynttilänjalkapari. Katso nekin ilmoitukset.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.