Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Keskiaikatyyliset alttarijalat

1 800 €
Hieno jäljennös keskiaikaisesta 1400- luvun alttarikynttilänjalkaparista. Tyyli Gotiikkaa. Pari, kaksi samanlaista. Tätä mallia ovat useat olleet esim Hollannin seudulla. Jalkapari on tehty 1800- luvulla ja nämä ovat todella painavat, pari painaa 6.6 kg ilman kynttilöitä, noiden kuvissa olevien kynttilöiden kanssa tasan 8 kg /pari. Painon vuoksi en ole ihan varma ovatko messinkiä vai raskaampaa pronssiseosta, koska pohjan levykin muodostaa osan kokonaispainosta.

Kolmijalassa mystiset eläinpääfiguurit kannattelemassa jalkaa, 5-piste vinoristireijitys sekä jalassa alhaalla, että hieman ennen huipun reunaa kauluksen alla, ja tippalevyn reunoissa hahlot. Kolme levennystä pystypilarissa.

Korkeus piikin kärkeen 40,5 cm , kolmiopohjan ala n. 17 x 17 cm , tippalevyn lev 13 cm, piikin pituus 9 cm ja eläinfiguurien kork 6.5 cm. Max kynttilän paksuus on kuvassa oleva 75 mm, jotta se vielä sopii kupin syvennykseen.

Tässä on todella hienot keskiaikajalat, astetta parempi on sitten se ajalta oleva ja sellainen pari onkin sitten hinnaltaan esim. Englannissa siinä 4-5 kertaa tämä oma hintapyyntöni. Siksi näiden 1800- luvulta olevien hinta on tämä= 1800 eur / pari. Tätä Gotiikka-tyylistä jalkaa ja laatua tulee vastaan harvoin. Ja vielä harvemmin nämä löytää parina.

Tällä samalla osastolla olisi kolme muutakin kynttelikköä myynnissä, yksi messinkinen Barokkijalkapari, yksi korkea iso messinkinen alttarikynttilänjalka ja iso puinen lattiakynttelikkö.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.