Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Chihuahua narttu

1 500 €
Ilmoituksen tiedot
Rakastavaa kotia etsii lyhytkarvainen hellyyttävän suloinen chihuahua narttupentu. Syntynyt 14.5.2022 ja luovutusaika on aikaisintaan 9.7.2022. Väri creme. Vanhemmat ovat noin 2 kilosia. Chihuahua on valpas, eloisa, hyvin rohkea, seurallinen ja aina valmis rapsutuksiin. Chihuahua sopii hyvin kaupunkikoiraksi. Pienen kokonsa vuoksi se on myös helppo ottaa mukaan matkalle. Chihuahua on myös leikkisä rotu.
Pentu on madotettu. Perheessä on tottunut myös toiseen koiraan. Ei rekisteröidä, koska vanhemmat eivät ole rekisterissä. Rokotukset hoitaa uusi omistaja.Emo on nähtävillä. Varausmaksu 200e, joka vähennetään kauppahinnasta. Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä niin kerron lisää tästä suloisuudesta.
Ilmoittaja: Heidi Sijainti: 90420 Oulu  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Maksu: Ilmoittaja hyväksyy maksun Trustapin kautta
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.