Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Antiikkituoleja pöytääni

Minulla on tällä palstalla myynnissä upea ja harvinainen Espanjalainen kirjoituspöytä.
Tässä olisi sille pöydälle vaihtoehtona kahdenlaisia antiikkituoleja, jos joku haluaisikin tehdä siitä tuolien kanssa antiikkipöytäryhmän.
Nämä on tyyliltään samaa tummaa, kaiverrettua tyyliä, malli tuoleissa 1500- luv loppua/ 1600- alkua.

KUVAT 1-2
Isot, mahtavat, tummat, kaiverretut, petsatut ja 136 cm korkeat Renesanssituolit. Tyyliltään 1500- lukua, oikea ikä kuitenkin 1900- lukua. Istuink. 51 cm, lev 49 cm, syv 42 cm. Isot tuolit, sopiva kuluneisuus, Pieniä jälkiä ja kolhuja, naarmuja , petsin kulumaa. Toisen tuolin alemmassa selkänojan poikkilaudassa on halkeama, tämä ei vaikuta kuitenkaan tuolin tukevuuteen mitenkään. Kestävät istua, ei huoju.
Hinta= 900 eur / pari.

KUVAT 3-6
Kolme antiikkituolia etelä-euroopasta, tammea.Tyyliltään ovat 1500/1600- luv vaihteesta,oikealta iältään ovat 1800- luv tehtyjä.
Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa. Kunto: patinaa 150-200 vuoden ajalta, naarmuja,jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla,petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, kovaa ja kuivaa tammea, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Tuoli viimeisen kuvan keskellä on lähinnä sivutolppien osalta aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä. Ei siis ole mikään vika.
Hinta= 250 eur / kpl.

Jos hankkii pöydänkin, tuolien ja koko paketin yhteishinnasta voidaan silloin neuvotella.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.