Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Kaksi isoa enkelipatsasta, antiikkikirstu ja messinkivati

KUVAT 1-3
Kaksi suurta ja painavaa enkeliä. Ehjiä, ei kolhuja. Eivät ole antiikkisia. Ostaja noutaa nämä itse, koska ovat täysin ehjiä ja voivat kuljetuksessa kolhiintua. Silloin ostaja itse vastaa siitä miten on nämä suojannut kuljetuksen aikana. Pasuuna on irtonainen ja sen voi kuljetuksen ajaksi poistaa. Sen sijaan keihäs ei kuulu settiin.

Sininen puhaltaa pasuunaan ja kainalossa sininen keihäs. Enkeli on jotain harmaata,raskasta massaa. Väritetty päältä vahaliiduilla, siivet maalattu kulutetun näköisiksi kultamaalilla. Jalusta jätetty harmaaksi. Korkeus enkelillä on 75 cm, leveys 32 cm. Raskas, painaa 7 kiloa. Ehjä, ei ole palasia lohjennut. Pasuuna 34,5 cm on irtonainen ja sen voi kuljetuksen ajaksi poistaa.

Punainen enkeli on suunnilleen samaa kokoa ja yhtä painava, enkeli pitelee käsissään Gloria- nauhaa, joka tarkoittaa kunniaa. Kauniit herkät kasvot, pinta maalattu. Sormien ja varpaiden kynnetkin kaiverrettu yksityiskohtineen tarkasti. Myydään vain parina. Hinta= 170 eur / pari.

KUVAT 4-6
Raskas, raudoitettu ja kirkkaanpunaisella paksulla plyyshillä verhoiltu antiikkiarkku. Malli keskiajalta, tämmöisiä sivusta avattavia käytettiin kynttiläarkkuina 1400- luvulla ja siinä tarkoituksessa tätäkin on pidetty. Kansi pysyy salparautaan nojaten auki ja silloin tuo kaunis punainen plyyshiverhous pääsee esiin. Alunperin tämä on ollut 1800- luv työkaluarkku, työkaluhylly on tästä poistettu. Sitten verhoiltu ja ostettu kalliit keskiaikamalliset rautakoristeet ja taottu lopuksi täyteen niittejä ja nauloja. Puu patinoitunutta vanhaa ja täynnä pientä jälkeä, kolhua. Alla puiset jalakset. Kääntyvät ja tukevat rautakahvat. Lev 88 cm x kork 44,5 cm x syv 43cm. Raskas, n.40-50 kg. H= 350 eur

Mahtavan suuri messinkivati 87 cm, keskellä Raamatullinen aihe, ympärillä kiertää teksti kehänä ympäri. Jämerä ripustuslenkki. Käytönjälkeä, naarmua, pientä lommoa muutamia siellä täällä, pieni 2 mm huomaamaton reikä alaosassa.H= 350 eur
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.