Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Sony FL-30 Betamax Videonauhuri

250 €
Myydään Sony FL-30 Betamax videonauhuri. Testattu joskus 10 vuotta vanhalla telkkarilla ja yhdellä Betamax leffalla Universal Soldier ja kuvaa ja ääntä tulee vaikka nyt kuvalaatu ei ollut hyvä. Oletan että vika on kasetissa julkaistu 70-luvulla tai sitten asetuksissa. Mahdollisesti voi joutua putsaamaan jotain lukupäätä, mutta muuten toimii ainakin täydellisesti. Kuvassa näkyy kaukosäädinkin. Tämä EI tule mukaan. Oletin että oli tälle laitteelle, mutta sain tietää että ei ollutkaan. Tätä laitetta voi käyttää ilman kaukosäädintäkin.

Viimeksi tämä malli myytiin Ebayssä hintaan 346e 26.8.2022 ja mukana jopa 36 huutajaa https://www.ebay.com/itm/165635182802?hash=item2690a050d2:g:tPUAAOSwZ8Zi0Gb~, joten tämä hinta on hyvin kohtalainen.

Tyytyväisyystakuu: Mikäli ei tyydytä, niin voit palauttaa laitteen 2 viikon sisällä Maksat itse sekä posti että palautuskulut

Postikulut 20€ XL paketti + pakkausmateriaali + 13.90e XL-paketin postituskulut. Saa toki noutaakin tai voin kuljettaa Vaasa - Pietarsaari seudun välillä.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: TV & Video Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.