Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

MYYTY!

Hilma

650 €
Hilma
17.05.2022 syntynyt sekarotuinen narttukoira. Hänessä on porokoira+paimen mix. Arviolta hän kasvaa noin keski kokoiseksi 20-22kg koiraksi.
Hilma on saanut kaikki tarvittavat rokotukset ja rokotusten yhteydessä hänet on myös terveystarkastettu, juuri madotettu. Pentu on sirutettu .

Hilma on todella sosiaalinen, fiksu ja kiltti. Käyn paljon hänen kanssaan koirapuistoissa ja hän leikkii kaikkien koirien kanssa hienosti.

Olen opettanut hänelle tähän menneessä vain jonkin verran yksin olemista. Autossa olemiseen Hilma on tottunut hyvin ja hän nukkuu läpi pitkienkin automatkojen. Ruokaa annan Hilmalle 3 kertaa päivässä ja olen yleensä antanut joko Josera tai Brit kuiva- sekä märkäruokaa.

Luone on kulta, ei arka, tuontikoira,paperit ovat kunnossa

Aivan mahtava ja rakastettu koira.
Lähetä viestiä, jos olet kiinnostunut. Kirjoita itsestäsi ja siitä millaiseen perheeseen Hilma olisi tulossa. Lisäkuvia ja tietoja voi aina pyytää.
ei osamaksu,ei ale . Hilma ei ilmainen .

whatsapp toimii 0408715246
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Maksu: Ilmoittaja hyväksyy maksun Trustapin kautta
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.