Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

FINPOWER multifunktions starthjälp

195 €
Denna kraftiga men lilla startbooster endast 0,6 kg, är så kraftfull att den hjälpstartar bilar, båtar, MC till och med 8 liters V8-motorer. Samtidigt kan den användas till att ladda din mobiltelefon, GPS, bärbar dator, iPad, kamera och mycket mer. Den klarar 30-40 hjälpstarter innan den behöver laddning.

Det finns USB-uttag för laddning av mobiltelefoner och övrig utrustning avsedd för USB. Startboostern går att ladda via medföljande kablar, både i 230 volts uttag och naturligtvis via 12 volts cigarettuttag. Den är utrustad med ledlampor för att lätt kunna avläsa statusen på startboostern, så att du vet när den behöver laddas upp. Den har också en inbyggd stark ficklampa som verkligen är till hjälp då bilen inte startar och det är mörkt ute.

Batterikapaciteten är på 18 000 milliamperetimmar och startström med hela 600A i peak-ström.

Köp direkt via våra återförsäljare:

Malax Byggmaskiner Ab
Strandvägen 1290
66100 Malax

STG Autokorjaamo – Bilverkstad
Solfvägen 106
65450 SOLF

Maskinservice Marander
Cirkelvägen 15
65100 Vasa

Fantoy
Institutsgatan 11
65100 Vasa

Bergfolk Car Service Ky
Kolebackvägen 100
66210 Molpe

Baggas Bil & Traktor
Bruksgatan 383
66820 Komossa


eller via vår webbutik, se länk nedan.
Märke: FinPower Modell: EP-82
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: FORDON Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/starthjalp/finpower-multifunktions-starthjalp.html
 Annonsörens alla annonser (5)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.