Fritidsbostad, Norra Vallgrund Korsholm, Väderskatvägen 67

198 000 €
Fritidsbostaden befinner sig på en charmant plats vid Väderskatviken i Norra Vallgrund! Fastigheten har bilväg och strand. Fritidsbostaden har byggts år 2000 och består av 3 r + k + wc/bdr + bastu och har en rumsyta på 56 m² samt en stor terrass med härlig havsutsikt. På tomten finns även en uthusbyggnad med biltak.

Fritidshuset är byggt för året runt boende. Husets ytterväggar är spirade av trä med stående träpanel på utsidan. Huset är grundlagt på en markliggande betongplatta och vattentaket är av plåt. Husets uppvärmningsmöjligheter fungerar med el-golvvärme, en luftvärmepump samt vedeldning i gjutjärnsspis. I köket finns även en Högfors-spis. Fritidshuset har el-anslutning, eget vatten och eget avlopp, samt TV-antenn. Fönstren och ytterdörren har förnyats.

Tomten är egen och dess totala areal är 4,17 ha, varav villatomten är ca 2000 m² och resterande är skog. På tomten finns även en stor och fin gräsmatta med blomsterarrangemang. Till Replotbron är det ca 10 km.

Fastighet: KARLSTRÖM 499-486-11-8

Underbart och fridfullt område perfekt för den livsnjutande semestermänniskan!
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 65920 Norra Vallgrund  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
 
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.