Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Villa och bastu, Mickelsörarna

100 000 €
Stor fastighet totalt ca 10 ha med villa och bastu. Fastigheten finns på västra sidan av Furuskäret i Kronansviken. Mellan sommarstugan och bastun finns en ca 100 meter lång sandstrand vilket gör att fastigheten går att dela på mitten. Det finns 2 byggrätter.

Byggnaderna är högt belägna på stranden mot väster och utsikten över viken är mycket vacker. Mycket lösöre ingår i affären. På en byggrätt får byggas en sommarstuga vars areal är 80 m², bastu 30 m², gäststuga 30 m². Våningsytan får var maximalt 150 m² och högst 5 byggnader.

Kronansviken ligger väl skyddad från alla vindar och är en av de vackraste platserna på hela Mickelsörarna. Vattnet i viken är djupt och namnet Kronansviken har sitt ursprung i att viken tidigare tjänat som Kronans nödhamn.

Fastigheten har strand mot väster, norr och mot öster. Skogen är höglänt och består av karg tallskog. Uppe på skogskiftet finns en mäktig djävulsåker. Skogsmarken är fredad.

Detta är ett unikt och sällsynt tillfälle!

Antingen kan man köpa hela fastigheten för 200.000 € eller så kan fastigheten delas så att man bildar 2 fastigheter a ca 5 ha/st. Pris 100.000 €/st

Fastighet: Furuskär 946-426-1-13
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.