Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Matka Suomeen Pekka Luukkola

8 €
Suomalaisia luonto- ja kulttuurimaisemijälkeiseltä ajalta nykyaikaan
Kaunis valokuvateos kertoo elämyksellisesti ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta
Kymmeniin kuvausmatkoihin ja laajaan lähdekirjallisuuteen perustuva komea uutuusteos kertoo sanoin ja kuvin, miten maamme maisemat ovat ajan saatossa muuttuneet ja millaisia jälkiä ihmisen ja luonnon vuorovaikutus on jättänyt Suomen luontoon.lehdoissa ja havumetsissä, Lapissa, kulttuurimaisemissa ja teknologia-ajassa.Kuvaaja näyttää erikoisosaamisensa yhdistämällä onnistuneesti maisemakuvauksen ja lähikuvauksen. Palkkikameran suomin mahdollisuuksin kuviin on saatu syvyyden tuntua ja kerroksellisuutta. Etualan geologiset muodot, kasvit ja muut yksityiskohdat toistuvat käsin kosketeltavan terävinä luonnollisessa koossaan, ja taustan maisemakuva on terävä äärettömään asti.
Kirjan tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.Korkeatasoisista valokuvateoksistaan tunnettu Pekka Luukkola s. 1968 on saanut lukuisia tunnustuksia valokuvauskilpailuissa Suomessa ja ulkomailla.Uudenveroinen kirja
160 sivua
Nouto/Postitus
Annonsör: MS Plats: 04130 Sibbo  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.