Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Zilliacus.V Bonde-Finland

5 €
Bonde-Finland Kulturhistoriska bilder och strövtåg
av V. Zilliacus red.
LT:s. 1949. 216 sidor. Inbunden. Illustrerad med foton och kartor.Texten och bilderna i denna bok är avsedda som svar på några av de frågor som en svensk kanske gärna skulle vilja ställa under ett besök i finsk bondemiljö. De är vyer vid vägen under vandringen genom grannens natur och folkkultur. Mångt och mycket i dem förefaller säkert bekant - vi rör ju oss för det mesta på nordisk botten. De bygder vi strövar igenom har en gång varit en del av Sveriges rike, de människor vi möter bygger vidare på den grund som lades av deras förfäder under den svenska kronan. Å andra sidan har skiftande historiska öden och delvis andra traditioner format ett och annat annorlunda än i Sverige.
Gott skick.
Kan avhämtas eller postas
Annonsör: Ms Plats: 04130 Sibbo  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (138)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.