Annonsen har utgått!

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MINA WORKSHOPS OCH KURSER I VIRKNING / Undervisning i virkning via Skype

Vet du att virkning är unik eftersom den är det enda slags handverk som inte kan göras i massupplaga på maskin?

Enligt Handarbetsbarometern 2016 från Novus visar flera tecken på att just virkning kan snart uppleva en ny renässans.

Jag heter Natalia, är Crochet Designer, kommer från Ryssland och bor nu i Stockholm. I mitt hemland är olika slags hantverk väldigt populära och har blivit en riktig konst. Jag arbetar i olika virktekniker och samtidigt tillverkar jag virkade plagg och accessoárer med egen design. Här är länken till min hemsida: lianata.wixsite.com/crochet-deluxe

Jag brinner för att lära ut det jag själv kan inom handverk. Jag tycker att utbyte och delning av kunskaper och färdigheter spelar en betydande roll i vårt multikulturella samhälle.

Kan du redan virka och är nyfiken på att lära dig något nytt inom virkning? Då är du välkommen till mina kurser/workshops!

MINA WORKSHOPS

Du kan redan virka men saknar nya kreativa idéer? Välkommen till mina workshops där du får chansen att lära dig skapa små föremål i nya och spännande virktekniker och påbörjar arbeta med ditt eget projekt.

Förkunskaper: grunderna i vanlig virkning samt eventuellt erfarenhet av att virka med en tunnare virknål från 1.25, eller kanske ännu tunnare.

Workshop 1: Virka en vacker sommar brosch-blomma i irländsk virkning.
Workshop 2: Virka en tjusig vinter brosch-blomma i tunisisk virkning med 3D-effekt.
Workshop 3: Virka en varm och mjuk hårband med en stor/liten blomma med 3D-effekt på som ser ut som stickat.
Workshop 4: Provvirka på en virkgaffel och bli inspirerad för att göra en fin halsduk eller en elegant sjal.

MINA MINIKURSER

Är du nyfiken på att lära dig grunderna i olika virktekniker? Välkommen till mina minikurser där du kan lära dig filé- och ananasvirkning, irländsk- and brugge spetsar, spetsband- och gaffelvirkning,
Annonsör: --- Plats: 18236   Visa på karta
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.