SÅLD!

Uthyres renoverad 2r+k i Vasa 55m2

690 €
Uthyres fint renoverad 2r+k i gammalmodern stil i Vöråstan, Vasa. Lägenheten har en egen ingång, högt till tak, Högfors vedkamin, jordvärme, värme är inkluderat i hyran, och skild gårdsbastu. I källaren finns det en stor privat källarbod för förvaring och en gemensam snickarbod. Från den lugna gården är det ca 5 min gång till Vasa torg.

Vattenavgift är 13 EUR per pers. Det finns möjlighet till bilplats kan överenskommas skilt. Internet 5 Mbit och kabeltv til pris 25 EUR / mnd.

Lägenheten har en hög standard och därför söker jag hyresgäster som är ansvarsfulla och som värdesätter kvalitetsboende i fin miljö. Lägenheten passar t.ex. för ett etablerat par. Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin.

Lägenheten är inflyttningsklar omedelbart. En månads garantihyra.

Om du blev intresserad så skicka e-post, jakob.lovdahl@yahoo.com, där du berättar kort om dig / er. Jag har också flera bilder som jag kan skicka vid behov. Visning arrangeras enligt överenskommelse.

Adress: Långviksgatan 28
Annonsör: --- Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.