Annonsen har utgått!

Lägenhetsinkvartering i jul, möblerade lägenheter i Vasa centrum

115 €
Inte tillräckligt med sovplatser för julens gäster eller söker du själv ett eget krypin under de kommande festhelgerna? Vi har lösningen, boka en möblerad lägenhet från oss. Vi tar gärna emot er eller era gäster i våra hemtrevliga citylägenheter!

Vi är ett inkvarteringsföretag som erbjuder våra kunder lägenhetsinkvartering i Vasa centrum som ett alternativ till traditionellt hotellboende. Vi erbjuder hemtrevliga inkvarteringslösningar i våra möblerade lägenheter. Alla våra lägenheter ligger i Vasa centrum med gångavstånd från all service.

Lägenheterna är rymliga, möblerade och fullt utrustade. Våra gäster behöver inte ta med sig annat än personliga saker. Vi har lägenheter i olika storlekar så att vi kan erbjuda just dig en passande lägenhet för 1-6 personer. Hos oss är husdjur också välkomna.
Annonsör: --- Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Mera info: https://www.kotimaailma.com/kaupungit-ja-asunnot/vaasa
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.