Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Stuga i backen, Ruka, jul, höst, vinter

Tyylikäs kelomökki eteläterassilla rinteiden, latujen, vaellusreittien, bike parkin ja lastenmaan vieressä. Rinteeseen on 2 min kävelymatka. Valtavaaran luonnonsuojelualue ja kansallispuisto alkavat käytännössä takapihalta. Mökki on täydellisesti varustettu myös pidempään oleskeluun ja ennen talvea voimme harkita myös pidempää vuokrausta.

Mökissä on avoin ja tilava yhteinen tila, 2mh ja iso avoparvi kolmella sängyllä. Ulkovarastoissa voit säilyttää esim. suksia ja polkupyöriä.

Hinnat alkaen 249€ su-to talvella, 179€/vrk su-to kesällä, minimivuokrausaika 3 vrk. Päivitetty varauskalenteri https://laplandvillas.bookingonline.fi ja lisää kuvia
Villa Saaruan kuva-albumin alta https://m.facebook.com/pg/laplandvillas/photos/?ref=content_filter&mt_nav=0
Joulu, 19-26.12 3500€, Ski Nordic, itsenäisyyspäivä ovat vielä vapaana, uusi vuosi on vapaana meidän uudessa Villa Pipo by the Lakeissa, vapaata löytyy vielä myös Pyhältä joulu-uudeksi vuodeksi ja muina ajankohtina. Rukalla on vapaata myös syyslomalla ja hiihtolomilla vapaata.
HINNAT ja varauskalenteri: Meillä on oma varauskalenteri joka löytyy osoitteesta https://laplandvillas.bookingonline.fi/
S-posti: laplandvillas@gmail.com

Mahdollisuus vuokrata myös viereinen, isompi Ruka View 4mh mökki jos haluatte tulla loman viettoon ystävien tai suvun kanssa. Joulu vielä vapaana. Mökissä on 4 mh, upea, lähes koko talon kiertävä avoterassi. Lisätietoja yllä olevasta varauskalenterista, Facebookista, Instagramista nimellä Lapland Villas, viestillä tai soittamalla.

Villa Pipo by the Lake sijaitsee Kesäjärven rannassa, siinä on 2 mh ja isohko parvi.

MUITA VAIHTOEHTOJA, PYHÄTUNTURI: Meillä on kelomökkejä Pyhän ytimessä 50-150m rinteistä, laduilta, ravintoloista ja liikekeskuksesta. Mökkeihin mahtuu 4-6 hkl. Keloasunnoista 5 on samassa rivitalossa ja kaksi 100m päässä toisistaan. Voitte vuokrata esim koko rivitalo jos tulette isommalla porukalla esim 20 hkl, 5x4hkl.

Vi talar även svenska, välkomna!
Annonsör: MariaG Plats: 93825 Rukatunturi  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.