Annonsen har utgått!

Mountain buggy swift v.3.1

300 €
Vagnen är lätt och kompakt, och passar lika bra på storstadens trottoarer som på naturens stigar. Tack vare sin smidiga enhandsmekanism är Swift enkel att fälla ihop och plocka med sig i bilen eller på bussen.

Lufthjulen har mjuk fjädring som gör körupplevelsen bekväm för både barn och förare. Det främre, svängbara hjulet gör vagnen enkel att manövrera, och handbromsen på handtaget ger dig större kontroll i sluttande terräng. Den lätta barnvagnen kan smidigt köras över trottoarkanter, vilket gör den till en utmärkt stadsvagn! Vagnen kan dessutom enkelt fällas ihop och förvaras stående, vilket kommer väl till pass i kollektivtrafiken.

Som den är kan Mountain Buggy Swift användas från det att ditt barn är 6 månader gammalt och upp till ungefär 4 års ålder maxvikt 20 kg. Ryggstödet kan fällas i flera lägen ner till plant liggläge och sätet är utrustat med en 5-punktssele som ser till att ditt barn sitter säkert under hela resan. Frontbygeln är avtagbar, vilket gör det enkelt för ditt att ta sig i och ur vagnen. Om du vill använda vagnen redan från födseln går det utmärkt att köpa till en passande liggdel eller ett babyskydd och använda vagnen som en duovagn.

Vagnen har en justerbar sufflett med ett tittfönster med magnetiska fästen, och i underredet finns en rymlig varukorg som kan lastas med max 5 kg. På handtaget sitter en praktisk flaskhållare.
Annonsör: --- Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.