Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Sommarstuga i Tjärlax

80 000 €
Vi har en fastighet med två sommarhus I Tjärlax. Det ligger 200m från havet med cykelväg till 2 badplatser. 2 cyklar finns och en liten båt i båthuset ute på Tjärlax-udden med en 8 hk motor. Stugorna ligger högt upp på åsen med stor gräsmatta bakom ett grönt ganska nytt hus vid Tjärlaxvägen 517. Bastustugan som är från 1960 talet är fullt modernt med Kök, Dusch, WC och kommunalt vatten, som även har fiber för internet indraget. Den gamla stugan från början 1800 talet är renoverad och har också ett komplett kök. Båda stugorna är 60-70 m2.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.