Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

Joya för din ryggs bästa

Joya skor försöker efterapa det sätt på vilket kroppen rör sig i skog och annan mjuk terräng och ge användaren samma rörelsemönster även på hårt underlag.
Idén bakom konceptet är inte att fötterna och benen ska belastas så lite som möjligt, utan att belastningen ska ske på ett mera naturligt sätt som styrker muskulaturen och vävnaderna utan att ge förslitningar.
Joya skon är en fotriktig arbetssko
På fritiden får man själv välja var man rör sig och med vilken intensitet, men så är inte fallet i arbetslivet. Joya skorna har blivit populära på arbetsplatser där man tillbringar många timmar på hårt golv. Då man går och står länge på hårt underlag tar kroppen helt klart stryk eftersom den bättre tål en mer omväxlande belastning. Speciellt inom vården där personalen tillbringar många långa dagar stående har Joya skon vunnit mark och är nu en omtyckt vårdsko.
Kom in och prova dina Joya skor!
Risöhällvägen 48 68570 Larsmo
www.outworks.fi
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.