Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

Chih Chung Tsais bok Sunzi talar krigskonsten - Kinesisk Militär Klassiker

15 €
Sunzi talar: krigskonsten - Kinesisk Militär Klassiker av Chih Chung Tsai 1996 häftad Pris: 15 euro. Som ny.

Denna lilla bok, mästerligt bearbetad och illustrerad av den moderne taiwanesiske konstnären Tsai Chih Chung, skrevs för mer än tvåtusen år sedan i det gamla Kina. Ändå anser militära experter i hela världen att den innehåller den mest djupgående analysen av krigets konst någonsin. I Kina utgjorde den under århundraden grunden för alla senare teorier angående förhållandet mellan krig och fred och militärens roll i samhället. Från 1000-talet var boken den främsta av de sju centrala texter som krävdes för en militär examen. I Japan studerades den flitigt in i sen tid av den mäktiga samuraikasten, liksom i Vietnam, och under det tidiga 1900-talet blev sovjetiska rådgivare förbluffade över att deras kommunistiska kolleger, inklusive Mao Zedong och den framstående marskalk Zhu De, analyserade och praktiserade dess regler. I dag är det företagsledare i Östasien, Europa och Nordamerika som drar nytta av att studera boken när de lägger upp sin affärsstrategi på de alltmer konkurrensutsatta och globaliserade marknaderna.

Hur ska man förklara detta? Hur kunde principer som Sunzi lade fram för så länge sedan i en helt annan kulturell miljö bli värdefulla och relevanta för 2000-talet? En hastig blick på någon av historierna avslöjar hemligheten. Men det är en sak att se, en annan att verkligen förstå och tillämpa de kunskaper som Sunzi meddelar.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.