Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

Haahti Hilja Israels döttrar

8 €
Haahti Hilja: Israels döttrar
Bok översatt från finska Tryckt 1904 i Helsingfors
Hilja Haahti oik. Hilja Theodolinda Krohn, o.s. Haahti, ent. Hahnsson 11. syyskuuta 1874 Hämeenlinna 6. tammikuuta 1966 Helsinki oli suomalainen kirjailija ja suomentaja.

Haahden kristillishenkiseen tuotantoon kuului runokokoelmia, sekä uskonnollishenkisiä kertomuksia, muun muassa. Helvi, on myös suomentanut laulun Maa on niin kaunis. Menestynein oli romaanisarja Kaurialan kartanon väestä.

Haahtea luonnehdittiin kotien kirjailijaksi, kirjailijoiden kuningattareksi ja painosten herrattareksi. Hän oli 1900-luvun alun Suomen tunnetuimpia kirjailijoita, ja hänen teoksiaan myytiin puolisen miljoonaa kappaletta hänen 70-vuotisen kirjailijauransa aikana. Hänen aloitteestaan perustettiin vuonna 1919 myös Kristillinen taideseura.1 Haahti oli yksi ensimmäisistä Suomen kirjailijaliiton jäsenistä.2

Pitkästä ja tuotteliaasta urastaan huolimatta Hilja Haahti on jäänyt miltei unohduksiin. Hänen teoksiaan on pidetty pelkästään keveänä jatkona hänen äitinsä, ensimmäisen suomenkielisen naiskirjailijan Theodolinda Hahnssonin,tuotannolle.Hilja Haahden puoliso vuodesta 1906 oli professori Ilmari Krohn.
Nouto/Postitus
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.