Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Säljes Blackmagic Pocket Cinema Camera paket

1 350 €
Till salu en Blackmagic Pocket Cinema Camera som är mycket välhållen. Denna kamera har kultstatus och levererar mycket fin bild som är också lätt att editera tack vare sin codec. Alla delar är i gott skick och fungerar som dom skall. Lite repor i ena hörnet av kameran men det är minimalt.

Till paketet hör:
-Kamera med orginal akku, orginal laddare, 6st extra akkun, two-slot extra laddare.
-Kinotehnik Viewfinder. Denna sitter fast på en metalram med hjälp av magneter. Ramen i sin tur är klistrad fast på kamerans baksida. Mycket behendig.
-Objektiv: Tamron 17-50MM SP AF F/2.8 XR DI II VC, Nikon bajonet
-Metabones Speedbooster BMPCC-NikonG. Denna speedbooster gör att man kan använda Nikon/Nikkor objektiv med kameran. Objektiven blir dessutom snabbare och mera ljusstarka tack vare speedboosterns funktion.
-Filtter: Dessa är i praktiken obligatoriska för bmpcc. En Hoya IR/UV Cut 72mm filter. En Tiffen Variable ND 72mm passar på Tamron.
-Came-TV BMPCC skyddsram. Denna skyddar kameran och med hjälp av kabellåsen så kan man koppla in en extern HDMI skärm utan att man bör vara rädd att vrida av kontakten. Kommer med 35mm block och rör. Handtaget går att ta lös.
-Lanparte Lanc REC-fjärrkontroll. Denna lilla REC-knapp har ett aluminum hölje och kan fästas med standard skruv till ramen eller men en länk på ett handtag.

Säljer i första hand som paket men du kan gärna ta kontakt och diskutera vidare om någon del intresserar dig.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Foto & Videokameror Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.