Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ut på äventyr med husbilen Elna

130 €
Om du vill resa bekvämt med husbil kan du hyra vår som lystrar under namnet Elna. Hon har kuskat familjen runt i Europa, från alperna till fjordarna, från byar till storstäder. I sommar hyr vi ut bilen eftersom vi är upptagna med annat. Husbilen är en nybesiktad Fiat Elnagh Baron 37 åm -09. Registrerad för 6 pers. B-kort räcker. Med sovalkov och baktill högsäng. Markis, cykelställning, tv/dvd. Har golvvärme, webasto och truma. Fräsch, ljus inredning. Har hållits ren och fin. Inga husdjur eller rökning. En riktig toppenbil för en reseglad familj på 2+2. Matbord och soffa kan även bäddas ut för två mindre barn. Hyran är 130 euro per dag, vilket inkluderar 300 kilometer.
Årsmodell: 2009 Km: 95000
Märke: Fiat Modell: Elnagh Baron 37
Annonsör: Patrik Stenvall Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.