Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

SÄLLSKAPSPONNY/LITEN HÄST SÖKES ELLER BOXPLATS UTHYRES

Söker från och med Juni månad och framåt endera sällskapsponny eller så hyr vi ut vår boxplats om intresse finns. Vad som vi hittar först....

SÄLLSKAPSPONNY/LITEN HÄST: Vi har att erbjuda ett lugnt privat, litet stall på lugnt område, det är alltid samma personer som sköter hästarna, fri tillgång på hö, utevistelse 5-21. Den behöver inte kunna något alls, men den ska hållas i hage med el-band, vara snäll och komma bra överens med andra hästar. Träning kan vi ordna med själva och så behövs. Ålder, ras mm spelar ingen roll, äldre häst/ponny är också välkommen. Ta kontakt snarast om ni har något passande. OBS! Långtidsfoder!

BOXPLATS UTHYRES: Fri tillgång på hö, samma personer som sköter hästarna, gemensam hage med snällt sto, mindre beteshage finns att tillgå, erbjuder också hö hela sommaren. Under vintern erbjuds hästarna varmt vatten att dricka både inne och ute, heldagsutevistelse, varm sadelkammare, rum för att torka täcken etc. Billig hyra om man hjälper till i stallet, med hästarna mm.

Ta kontakt så får vi diskutera mer.
Annonsör: --- Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.