Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Egnahemshus, havsutsikt, Öurstranden 21, Oravais. Visn. Sön. 20.5 kl.13

120 000 €
Hus passande för både fritid ochär byggt år 1969 och består av 3 rum + kök och därtill bastuavdelning, garage och pannrum. Rummen och huset är i ett plan.

Bostadsytan är 70 m² och byggnadsytan 119,5 m2, i den större arealen ingår också garage och pannrum. Uppvärmningen sker med oljeeldning.

Huset har elanslutning och kommunal vattenanslutning. Avloppssystemet är kommunalt. Kabel-TV anslutning finns. Fiberanslutning finns också inkopplat till huset. Ventilationen sköts med en toppventilator.

Huset är byggt på gjuten kantförstyvad betongplatta. Ytterväggarna har mineritfasad och gavlarna på taksolarna är träpanel. Väggkonstruktionen är av trä med mineralulls isolering.. Vattentaket är av plåt.

Huset är välskött men börjar bli till åren. Huset har underhållits vartefter bl.a. har stuprör och hängrännor förnyats. Träpanelen på gavelspetsarna har bytts ut och målats. Huset är till största delen i originalskick.

Huset har all tänkbar kommunalteknik såsom kommunaltavlopp och fiberanslutning. Läget är utmärkt på en vacker plats på Öurstranden med utsikt över Oravaisfjärden.

På tomten finns ett förråd på ca 25 m2 som är kallt. Förrådet är byggt 1930.

Tomten är hög och det är öppet mot väster vilket gör tomten till det perfekta stället för den som gillar kvällssol. Fastigheten är inte en strandfastighet men samfällighetens strand finns strax nedanom. Området är detaljplanerat. Avståndet till centrum i Oravais är endast1 km där det finns affärer, bank och övrig service. Till skola och daghem är det ca 1 km. Vägen framför huset är nyligen asfalterad.

Arealen på tomten är 1400 m². Tomten är egen.

Fastigheter: Strandkulla I, 946-425-8-152, Strandkulla 946-425-8-71

VISNING SÖNDAG 20.5 KL. 13:00
Annonsör: --- Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.