Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

BUICK ROADMASTER FÖR SOMMARENS RAGGARSVÄNGAR

4 300 €
SYNS I SOMMAR!
Bilen skall nu säljas. Vi hade tänkt att den skulle fått stanna i Sverige men vi fick hämta hem den igen. Bilen är senast besiktigad 16.12.2015. Vi har kört med bilen till Tyskland, i Sverige och nu senast körde vi hem den från Sverige igår. Bilen går bra och är hel i inredningen.

Scoopet är endast för dekoration. Nästan nya Naankang däck med 17 fälgar. 15 fälgar kommer med. Läderinrednin. Elbänkar, elfönster. Körd 255 miles. Vindrutan bytt i samband med förra besiktningen i december 2015. Sedan dess har vi bytt frambromsskivor, klossar och hjullager.

Färgen är raptor skröpelfärg vilken gör bilen den enda av sitt slag. Skön att köra. Fartspärren går på vid 173 km/h. Har för många projekt för tillfället så denna får nu gå till ett nytt hem. Om man vill går det bra att sitta 8 pers i den utan problem och helt lagligt.
Finns säkert att göra på bilen om man vill men går helt bra som den är. Otroligt bekväm och skön att köra och batteriet är en vecka gammalt så man kan nästa säga att de splitter nytt.

Och de en 5 liters 305 under huven
Årsmodell: 1991 Km: 255000
Märke: BUICK Modell: Roadmaster
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Bilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.