Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Mobiltelefon Nokia 3720 classic i grått

100 €
Jag säljer min mobiltelefon, modell Nokia 3720 classic i grått. Mobiltelefonen köptes 2009 och användes i två år, men mobiltelefonen fungerar fortfarande perfekt. Det har bara några visuella brister som kan ses i detaljbilderna, men tekniskt fungerar telefonen som ny. Det är en så kallad outdoor mobiltelefon, så det kommer inte att bryta lätt om det finns kontakt med vatten, sand och så vidare. Batteriet har mer än 2,5 veckor standby-tid. Dessutom har den en 2 Mpix-kamera 1 GB minneskort medföljer!, MP3, en ficklampa och en 2,2 display med hög kvalitet. Det är den perfekta mobiltelefonen för dem som bara vill skriva och ringa och inte vill ha en smarttelefon. Mobiltelefonen kommer med sin ursprungliga låda, telefonbatteri, laddare och manual manualen är endast på tyska men det finns en PDF-fil med manualen på engelska på internet. Mobiltelefonen har inga finska eller svenska språkinställningar men språkinställningar på engelska, tyska, franska, spanska, italienska, portugisiska, holländska och turkiska. Marknadspriset för den här telefonmodellen har aldrig minskat. Samtidigt är det svårt att hitta den här modellen eftersom den har släppts före Microsoft tog över Nokia. Därför är priset för den här mycket robusta mobiltelefonen 100 euro.
Annonsör: iKaarina Plats: 20500 Åbo  Visa på karta
kategori: Telefoner Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (3)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.