Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Vörågatan 21 / 1r + öppet kök + br + wc / 20m2

394 €
Vörågatan 21 / 1r + öppet kök + br + wc / 20m2

Blir ledig 08.06.2018.

En ljus och omsorgsfullt renoverad lägenhet i Vasa centrum uthyres. Vasa torg ligger blott 700m borta, men trots det finns det en egen grön innergård. Huset har fjärrvärme, så alla värmekostnader ingår i hyran. Möjlighet till egen bilplats finns med.

Lägenheten lär centralt belägen i Vöråstan i Vasa, en stadsdel som andas fridfull småstadsidyll och där de flesta husen är i trä och byggda i början på 1900-talet, i samband med att järnvägen byggdes. Många av dessa hus är skyddade och har omsorgsfullt restaurerats enligt museiverkets föreskrifter.

I lägenheten finns smarta lösningar, som gör att den känns överraskande rymlig. Det är en smart planerad bostad på andra våningen där flera förbättringar gjorts genom åren. Som expempel kan nämnas ett fullständigt förnyat öppet kök 2016 och ett totalrenoverat badrum.

Vitt öppet kök, där det bl.a. finns en keramisk spis, en inbyggnadsugn och en integrerad mikrovågsugn. Lägenheten har också många smarta lösningar, som t.ex. separat wc och badrum, där alla ytor är kaklade. I övrigt har lägenheten ljusa, tidslösa ytor.

Hyran är 394 € / mån inklusive uppvärmning, vatten 20€ och CATV 5,6€. Hyresgaranti 1 mån hyra. Kredituppgifterna granskas.

Här kan du bo helt i lugn och ro, och trots det så gott som i kärncentrum.

Exempel på avstånd: Hanken 600m, Åbo Akademi 1300m, Vasa universitet 1800m, Novia 1800m, VAMK 2000m.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Mera info: http://kelpokoti-oy.business.site
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.