Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

För träbätsälskare -en P28

500 €
Träbätsälskare! Kolla denna möjlighet att bli ägare eller aktiv delägare till min vackra P28 med mahoganyskrov och överbyggnad, ritad av Harry Hallberg och byggd 1965 eller-66 på det varv som nu heter Hallberg-Rassy och bygger HR-båtarna.
P28-ornas historia, mått och egenskaper beskrivs i en HR-broschyr du finner på webb-länken: http://www.hallberg-rassy.com/static_content/Download/P-28-1950s-brochure.pdf

Min P28 är i gott skick för sin ålder. Hon tog bara in lite vatten efter sjösättningen
3 maj i år och blev nästan helt tät inom 24-36 timmar. Jag har seglat henne varje sommar som jag har haft henne, i mer än 10 år. Förra sommaren blev det bara 20 dagar.
Jag är 82år, för gammal att fortsätta att vårda och segla henne ensam. Jag söker någon eller några som kärleks- och omsorgfullt kan och vill vårda och segla henne vidare.
Hör av dig om du är intresserad, kom och provsegla henne med mig, just nu i Mälaren. Om några veckor hoppas jag kunna segla ut henne till Runmarö i Stockholms skärgård. Därifrån seglar man ut till havsbandet på 30-60 min. Är du rätt person ska vi nog komma överens. Välkommen att lägga ett bud när du har provseglat henne. Jag tror att den jag söker inte behöver betala mer än 5000 -10.000 kr om jag får möjlighet att segla henne några veckor i sommar och nästa sommar. Hon kommer snart också att utannonseras till såna som vill glänsa med en vacker båt i Sydtyskland Bodensjön och Schweiz, och har råd att låta ett varv vårda henne, men det känns som en nödlösning.
Jag kan nog inom några dagar lägga ut bilder även från årets första seglingar.
Hör av dig! Du når mig på mobilnr +46 72 715 1936, även med textmeddelanden sms eller per e-post till krister.tst@gmail.com Jag kan inte tala finska tyvärr men engelska.
Årsmodell: 1965
Märke: Kustkryssare Modell: HR P-28
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Båtar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.