Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Pomeranian hund orange färg med bra släkträd

1 100 €
Vi säljer vår hund 5år nu pga. förändrade familjeförhållande så som längre arbetstider plus att familjen fått till tillökning av ett barn!
Vi känner att vi inte kan ge den tid åt vår hund som tidigare och att det finns säkert den person / familj som kan ta hunden på promenad, leka mm. som den tycker om!

Vår hund är snäll och anpassar sig till alla miljöer, det vill säga, tycker om andra djur, hundar, kattar, större djur, barn och andra människor!

Frågar man om han vill ut och köra bil så är han först med av alla! alltid glad har aldrig var sjuk eller andra konstigheter!

Hunden har vaccinerat alla dom första enligt rekommendationer, idag bordes som nästa tänderna putsas!

Hunden är av minsta i sin ras av 4 olika storlekar!

Vi har lärt honom att han måste sitta lugnt före mat ges och vänta tills han blir tillsagt att äta, han äter 3ggr per dag, vi har alltid gett honom Pedigre hund mat, plus någon godis bit som hundben,

Vi anser att den person som är intresserad är van med djur och ger den uppmärksamhet som behövs!
Hunden är av liten ras och behöver tas hand om på rätt sätt!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.