Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Effektiv Aircondition Matsui MAT-12KAC

150 €
Säljes en mycket effektiv luftkonditonerare. Jag köpte den som begagnad för 3-4 år sedan och har hitills endast använd den som kylare på varma sommardagar och lagt den i förrådet under hösten. Den ursprungliga ägaren sade han köpte den som ny och använde den i 4-5 år för närmare 800 euro före han sålde den åt mig. Eftersom vi nu flyttat, så behöver vi inte längre denna. Den kyler inte endast luften, utan kan även värma och fungerar som en luftfuktare. Kyleffekten är till och med 12 000 BAC vilket nu motsvarar samma effekt som även finns i samma air condition apparater som säljes för samma pris i dagens läge.

Den ursprungliga lilla fjärrkontrollen tycks ha försvunnit vid flytten, men använde den dock aldrig eftersom alla knappar för alla funktioner finns även på själva maskinen. Förutom själva apparaten, så kommer även en slang med för att föra ut varm luft.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Hushållsmaskiner Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.