FRITIDSFASTIGHET / FASTIGHET FÖR EGNAHEMSHUS, VILKMOVÄGEN 129, MAXMO

165 000 €
Vacker fritidsfastighet i Maxmo skärgård bestående av flera byggnader och härlig sjöutsikt! Möjlighet till fast boende, byggrätt för egnahemshus.

Stockstugan med bastu är uppförd i stock år 2013 och dess storlek är 30 m² + sovloft. Stockstugan är modernt inredd och består av en bottenvåning med vardagsrum, kokvrå, badrum och bastu medans vindsvåningen består av ett sovloft. Kokvrån är fullt utrustad med spis, mikro, sval/kylskåp och frys. Till stockstugans utsida finns en 60 m² stor fin terrass.

Stugan har en vedspis och golvvärme i hela stugan. I badrummet får man varmvatten som snabbvärms med el.

Till fastigheten hör även en extra liten stilig tunnbastubyggnad i bra skick samt två andra fritidsbyggnader som är renoveringsobjekt. Den ena fritidsbyggnaden på ca 30 m² är belägen invid sommarstugan och består av 1 r + k + sovalkov. Fritidshuset på ca 60 m² är beläget högre upp på tomten, huset är byggt i stock. På tomten finns ytterligare ett vedlider.

Fritidsfastigheten har två el-anslutningar samt ledningsvatten från havet. Tomten har inslag av kullar samt grönskande skog och gräsmatta. Invid strandlinjen mot söder finns en ca 10 m² terrass samt en flytbrygga som ingår i affären.

Strandtomten är egen och har bilväg ända fram. Fastighetens totala areal är 3200 m². Tomten har vägrätt, samt andel i samfällt skärgårdsvattenområde. Som gällande plan finns en generalplan, fastigheten har byggrätt för egnahemshus.

Fastighet: KIVIRANTA 946-410-13-35

Väldigt fint ställe som bildar en unik helhet!
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
 
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.