Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

FRITIDSFASTIGHET / FASTIGHET FÖR EGNAHEMSHUS, VILKMOVÄGEN 129, MAXMO

150 000 €
Vacker fritidsfastighet i Maxmo skärgård bestående av flera byggnader och härlig sjöutsikt! Möjlighet till fast boende, byggrätt för egnahemshus.

Stockstugan med bastu är uppförd i stock år 2013 och dess storlek är 30 m² + sovloft. Stockstugan är modernt inredd och består av en bottenvåning med vardagsrum, kokvrå, badrum och bastu medans vindsvåningen består av ett sovloft. Kokvrån är fullt utrustad med spis, mikro, sval/kylskåp och frys. Till stockstugans utsida finns en 60 m² stor fin terrass.

Stugan har en vedspis och golvvärme i hela stugan. I badrummet får man varmvatten som snabbvärms med el.

Till fastigheten hör även en extra liten stilig tunnbastubyggnad i bra skick samt två andra fritidsbyggnader som är renoveringsobjekt. Den ena fritidsbyggnaden på ca 30 m² är belägen invid sommarstugan och består av 1 r + k + sovalkov. Fritidshuset på ca 60 m² är beläget högre upp på tomten, huset är byggt i stock. På tomten finns ytterligare ett vedlider.

Fritidsfastigheten har två el-anslutningar samt ledningsvatten från havet. Tomten har inslag av kullar samt grönskande skog och gräsmatta. Invid strandlinjen mot söder finns en ca 10 m² terrass samt en flytbrygga som ingår i affären.

Strandtomten är egen och har bilväg ända fram. Fastighetens totala areal är 3200 m². Tomten har vägrätt, samt andel i samfällt skärgårdsvattenområde. Som gällande plan finns en generalplan, fastigheten har byggrätt för egnahemshus.

Fastighet: KIVIRANTA 946-410-13-35

Väldigt fint ställe som bildar en unik helhet!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.