Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Hästbil Hevosauto byggd för Norden

56 000 €
Vi bygger och säljer moderna, praktiska, välutrustade och genomtänkta hästbilar med hög känsla av kvalitet och säkerhet till marknadens konkurrenskraftigaste pris.

Våra hästbilar är 3-sitsiga och framförs med vanligt B-körkort. Hevosauto.

Vi bygger på Fiat Ducato därför att vi tycker den har ett innovativt utseende och en dynamisk och robust karaktär. Motorn är Euro 6 med optimal prestanda, hög effekt och minskade miljöfarliga utsläpp. Den är härligt tystgående och lämpar sig därför utmärkt för våra hästbilar.

Hästbilen baserad på Fiat Ducato är vår specialmodell, anpassad för nordiskt klimat och är speciellt framtagen för den skandinaviska marknaden. Bilen har all utrustning och motorteknik som behövs för att klara olika väderförhållanden i Norden. Bilen är byggd med passagerarnas och hästarnas Säkerhet och Komfort i fokus.

Bilen förses standard med en tillsatsluftfjädring från AL-KO som gör hela bilen mer stabil och lättkörd på guppiga vägar. För längre hållbarhet går bilen också igenom en äkta Tectyl behandling som skyddar mot framtida rostangrepp. En Tectyl behandling förlänger livet på din hästbil avsevärt och står för ökat andrahandsvärde.

För påbyggnaden finns det tre huvudsakliga inredningsalternativ men vi anpassar självklart efter dina behov och önskemål. Alla har unika behov och bara Du vet vad som är bäst för just dig och din häst. Konstruktionen är robustare och stabilare än i många andra hästbilar och materialet är starkt, hållbart och lätt att rengöra. Jämför gärna! Bestäm dig för ett av våra inredningsalternativ eller berätta hur Du vill ha just din bil.

Vi är stolta över vad vi levererar. Vi levererar kvalitet i minsta detalj. Det är därför vi vågar stå för generösa garantier. Du får 3 års garanti på påbyggnation och inredningsdetaljer från oss och 3 års nybilsgaranti genom Fiat Professional.

Pris från 460 Tkr, exkl. moms eller motsvarande belopp i Euro.

Annonsör: SveHol Horsetrucks Plats: 76291   Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: https://www.sveholhorsetrucks.se
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.