Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

Gotlandsruss valack Klockarpågen

Säljes!
Fantasktisk B-ponny söker nu nytt kärleksfullt hem.
Gotlandsruss valacken Klockarpågen, född 2009. Importerad från Sverige 2011. Ca 120-125cm i mankhöjd ej officiellt mätt.
Pågen är inkörd, men ej körd de senaste 3 åren. Inridningen påbörjades vid 4 års ålder. I dagsläget skolad Lätt B . Tävlad i Lätt B klasser på nivå 1 med personbästa på 60,4.
Hoppad 70-80 cm banor på nivå 1 och 2 med godkänt resultat. På träning hoppar han 90cm utan problem.
Tränas regelbundet i både dressyr och hoppning för tränare. Ponnyn har kapacitet till högre klasser med rätt ryttare. Han har även deltagit på ridläger och andra evenemang där andra barn ridit honom, därför skulle han även passa utmärkt som ridskoleponny.
Pågen är supersnäll i all hantering så som att klippa, sko och lasta. Funkar även fint i terräng, så gott som trafiksäker. Skodd och raspad regelbundet. Vaccinationen är i skick och pass finns. Finns ingen skadehistorik.
Pågen har en stark personlighet och vilja. Vilket kräver ett vakande öga av en hästvan vuxen, som kan sätta gränser för ponnyn när det behövs.
Pågen går vintertid på lösdrift med andra ponnyer. Fungerar även fint med hästar och tycker om att busa med sina hästkompisar.
Enda minuset med Pågen är sommarexemen, så därför står han uppstallad dagtid och ute nattetid med exemtäcke.Hos oss går han ej på bete eftersom det förvärrar exemen. Sommarexemen sköts med solexemprodukter som finns tillgänglig på marknaden. Sommarexemen stör ej ridningen så länge man sköter om det.
All utrustning medföljer, så som sadel,träns,skydd, vinter- och sommartäcken.
Videon fås på mejl.
Referenser finns. Man kan kontakta Maria Wirtanen 050-5667091 och Anna Fredlund 050-3084121
För försäljning,provridning och andra frågor kontaktas Sofi Edfelt 050-3409851

Sama suomeksi!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.